Vad är NäsVid?

NäsVid är en spännande svensk innovation framtagen av experter på snarkbesvär. NäsVid är en så kallad näsvidgare – en vidgare av näsans valv som är den trängsta delen av luftvägen.

Vad gör NäsVid?
NäsVid öppnar skonsamt upp näsans valv genom silikoncylindrar som skapar en jämn och effektiv öppning.

Är det obehagligt att använda NäsVid?
Nej, NäsVid brukar sitta mjukt men stadigt i näsan. Det kan ta några nätter att vänja sig. Låt gärna NäsVid sitta i näsan några timmar innan sänggåendet för att vänja sig snabbare.

Vilka kan använda NäsVid?
Alla som som snarkar kan prova. NäsVid kan med fördel även underlätta andning genom näsan vid kroppsansträngning och idrottsutövning. NäsVid kan hjälpa även nästäppta allergiker och förkylda.

Hur hittar jag rätt storlek på NäsVid?
NäsVid finns i storlek Medium och Large. De flesta kvinnor föredrar Medium och de flesta män Large. Det är storleken på näsborrarna som avgör, inte själva näsans storlek. En regel är att titta på tummarnas bredd. Lädda hem vår guideline här nedan och skriv ut och jämför.

Guideline tumstorlek ››

Var hittar jag enklast NäsVid? NäsVid finns att köpa på Apoteket.

En produkt från innovativa Sverige.

www.entpro.com | © Copyright ENTpro AB. All rights reserved.
NäsVid® är ett av ENTpro AB registrerat varumärke. Produkterna skyddas av flera patent eller patentansökningar i flertalet länder. Obehörigt användande av varumärken, patent eller information på denna webbsida, eller patent- eller varumärkesintrång kommer att leda till rättsliga åtgärder.
levererad av odibo